Domov arrow Cenik internet
Cenik Internet
sreda, 01 oktober 2008
Opomba 1: vse cene paketov za fizične osebe vsebujejo 20% DDV.
Opomba 2: cenik stopi v veljavo s 1. aprilom 2009. • Paketi za fizične osebe

OSNOVNI paket

Mesečna naročnina: € 12,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 512kbit/s v smeri uporabnika in 128kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dimaničen javni IP naslov.

Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger.

LAHKI paket

Mesečna naročnina: € 16,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 1Mbit/s v smeri uporabnika in 256kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger.

RAZŠIRJENI paket

Mesečna naročnina: € 20,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah porabe) ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 3Mbit/s v smeri proti naročniku ter 384kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in občasno snemanje glasbe.

POSPEŠENI paket

Mesečna naročnina: € 25,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 3Mbit/s v smeri uporabnika in 1,5Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in občasno snemanje glasbe, posebej pa za tiste uporabnike, ki potrebujejo večji upload.

PLUS paket

Mesečna naročnina: € 25,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 4Mbit/s v smeri uporabnika in 768kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in občasno snemanje glasbe, posebej pa za tiste uporabnike, ki potrebujejo večji upload.

DRUŽINSKI paket

Mesečna naročnina: € 30,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah porabe) ter elektronski poštni naslovi za vso družino (predali velikosti po 100MB vsak). Hitrost prenosa podatkov je največ 10Mbit/s v smeri proti naročniku ter 1Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen posameznikom in družinam, ki veliko časa preživijo na internetu, poslušajo glasbo ter gledajo filme. Opozarjamo na razumno uporabo in neukim uporabnikom odsvetujemo uporabo računalniških programov, kot so Kazaa, E-mule ipd., ker znajo povzročiti veliko prometa.

ULTRA paket

Mesečna naročnina: € 39,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah porabe) ter elektronski poštni naslovi za vso družino (predali velikosti po 100MB vsak). Hitrost prenosa podatkov je največ 20Mbit/s v smeri proti naročniku ter 1Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi dinamičen javni IP naslov.

Paket je namenjen zahtevnim posameznikom in družinam, ki zelo veliko časa preživijo na internetu, poslušajo glasbo ter gledajo filme. Opozarjamo na razumno uporabo in neukim uporabnikom odsvetujemo uporabo računalniških programov, kot so Kazaa, E-mule ipd., ker znajo povzročiti veliko prometa. • Administrativni posegi

Menjava - prehod v višji paket: brezplačno
Menjava - prehod v nižji paket: € 15,02 (€ 12,52 brez DDV)
Zahtevek za statično dodelitev IP naslova: brezplačno
Ponovni vklop po izklopu zaradi neporavnanih obveznosti: € 15,02 (€ 12,52 brez DDV)
Začasni izklop in kasnejši vklop na željo stranke: € 15,02 (€ 12,52 brez DDV)
 • Paketi za pravne osebe

 • POSLOVNI MINI paket

  Mesečna naročnina: € 26,00 (€ 21,67 brez DDV)
  Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, elektronski poštni naslovi za vse zaposlene v podjetju (predali veliklosti 100MB), neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah) ter prostor na našem WEB strežniku za predstavitveno stran (razumna velikost). Hitrost prenosa podatkov je največ 4Mbit/s v smeri proti naročniku in 512kbit/s v smeri od naročnika (ni zagarantirana). Podjetje dobi statičen javni IP naslov. Možna je postavitev strežnikov in ureditev lastne domene. Podpora je na nivoju podpore naročnikom fizičnih paketov.

  POSLOVNI OSNOVNI paket

  Mesečna naročnina: € 49,00 (€ 40,83 brez DDV)
  Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, elektronski poštni naslovi za vse zaposlene v podjetju (predali veliklosti 100MB), neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah) ter prostor na našem WEB strežniku za predstavitveno stran (razumna velikost). Hitrost prenosa podatkov je največ 8Mbit/s v smeri proti naročniku in 1Mbit/s v smeri od naročnika (ni zagarantirana). Podjetje dobi statičen javni IP naslov. Možna je postavitev strežnikov in ureditev lastne domene. Podpora je na nivoju podpore naročnikom fizičnih paketov.


  POSLOVNI RAZŠIRJENI paket

  Mesečna naročnina: € 98,00 (€ 81,67 brez DDV)
  Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet neomejen časovni dostop, elektronski poštni naslovi za vse zaposlene v podjetju (predali veliklosti 100MB), neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah) ter prostor na našem WEB strežniku za predstavitveno stran (razumna velikost). Hitrost prenosa podatkov je največ 20Mbit/s v smeri proti naročniku in2Mbit/s v smeri od naročnika (ni zagarantirana). Podjetje dobi statičen javni IP naslov. Možna je postavitev strežnikov in ureditev lastne domene. Podpora je na nivoju podpore naročnikom fizičnih paketov.

  POSLOVNI SIMETRIČNI paket

  Mesečna naročnina: € 49,00 (€ 40,38 brez DDV)
  Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet neomejen časovni dostop, elektronski poštni naslovi za vse zaposlene v podjetju (predali veliklosti 100MB), neomejena količina prenešenega prometa (v razumnih mejah) ter prostor na našem WEB strežniku za predstavitveno stran (razumna velikost). Hitrost prenosa podatkov je največ 3Mbit/s v smeri proti naročniku in 3Mbit/s v smeri od naročnika (ni zagarantirana). Podjetje dobi statičen javni IP naslov. Možna je postavitev strežnikov in ureditev lastne domene. Podpora je na nivoju podpore naročnikom fizičnih paketov.


  POSLOVNI paketi po dogovoru


  Za zahtevnejše stranke nudimo možnost priprave naročniškega paketa po dogovoru, z domenjenimi hitrostmi tako na downloadu kot na uploadu. Prav tako je možna postavitev lastnih strežnikov in ureditev lastne domene.