Domov arrow Cenik paketi
Cenik Trio paketi
sreda, 01 oktober 2008
  • Trio paketi za fizične osebe (TV + Internet + Telefonija)

TRIO OSNOVNI paket

Mesečna naročnina: € 22,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, do dva elektronska poštna predala velikosti vsak po 100MB) ter internetna telefonija (VoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 512kbit/s v smeri uporabnika in 128kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ dva računalnika) ter eno telefonsko številko (naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Cenik telefonija.


V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom € 3.


TRIO RAZŠIRJENI paket

Mesečna naročnina: € 32,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, do dva elektronska poštna predala velikosti vsak po 100MB) ter internetna telefonija (VoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 3Mbit/s v smeri uporabnika in 384kbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ trije računalniki) ter eno telefonsko številko (naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Cenik telefonija.

V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom € 3.


TRIO DRUŽINSKI paket

Mesečna naročnina: € 42,00 (cena vsebuje DDV)

Paket ima mesečno naročnino, v katero je všteta naročnina na kabelsko TV, časovno neomejen internetni dostop (neomejena količina prenešenega prometa, elektronski poštni predali velikosti vsak po 100MB za vso družino) ter internetna telefonija (VoIP). Hitrost prenosa podatkov je največ 10Mbit/s v smeri uporabnika in 1Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi statičen javni IP naslov za vsak računalnik z mrežno kartico (največ trije računalniki) ter eno telefonsko številko (na željo naročnika lahko tudi dodatno tel.št. brez doplačila; naročnik lahko svojo obstoječo telefonsko številko tudi prenese od trenutnega operaterja). Cene telefonskih impulzov so navedene v zavihku Cenik telefonija.


NAVODILA: za uporabo VoIP storitev